maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Tuesday, February 01, 2011

contest "blog paling cantik,comel dan kemas"

maera pun kena tag...so,join je lahh..


  1. kena jadi follower http://warna-warnihidupaku.blogspot.com/.
  2. peserta perempuan digalakkan.kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan.kalau lelaki nak masok beleh juga.kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni.haha.(setiap pemenang boleh memilih hadiah or mengikut citarasa sendiri di www.facebook.com/Pelangiwardrobe Hannah.add dulu baru boleh tengok baju2 di sana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik,comel dan kemas.setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ini.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ini.
  7. setelah selesai,tinggalkan link entry anda berkenaan dengan contest ini di komen entry ini.saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.dalam tempoh sebulan ini mungkin anda boleh mulakan masa ini untuk menghias blog anda.


Tag 5 orang

7 comments:

  1. Salam,
    macam-macam peraduan ada sekarang ni dan macam-macam cara org buat untuk popularkan blog hehehe..

    P/s :Saya jenis tak suka masuk mana-mana peraduan terutama peraduan gores dan menang :)

    ReplyDelete
  2. wow dah join ek. all der best taw..
    memang kemas p0m ur blog. ;)

    ReplyDelete
  3. ijoks:dah kena tag,sy msuk jew la... :)

    Attoae:thanx taw... :))

    ReplyDelete