maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Thursday, March 03, 2011

playboy,huh........kau memang tak guna !

sorry all...entry hari ni tak ada info ape-ape okayy...maera sangat-sangat sedih sekarang...so,maybe kalau dalam 2 atau 3 hari  selepas nie, kalau maera tak update blog ni, you all jangan lahh marah or merajuk plak...hihi...tak de mood plak nak bergurau...okayy lahh...tajuk entry hari ni memang menggambarkan perasaan maera yang sangat-sangat kecewa,,,ya..ni mungkin balasan yang setimpal ke atas, maera sebab sebelum ni maera pernah main-mainkan perasaan lelaki...sekarang, maera dah faham macam mana perasaan lelaki-lelaki yang maera dah kecewakan...walaupun kadang-kadang bukan sengaja tapi nak buat macam mana...perasaan sayang tak boleh dipaksa..tapi, walaubagaimanapun, sekarang maera dah tak nak ada hubungan couple-couple dah...maera nak focus untuk study dulu...mungkin 1 hari nanti...maera akan jumpa lelaki yang baik....amin...    :(    ;(

8 comments:

  1. alaaa.miraa. nape ni? cerita kat syue nak? :)

    ReplyDelete
  2. missyuyun: nnt mira cte,k...

    zwan sabri: tu cte lama lahh...skrg, bkn mcm tu lahh...hihi (:

    ReplyDelete
  3. maen kan prsn laki????sian laki tuh...jgn wat slalu taw...sekali skala xper...hehe

    ReplyDelete
  4. hi,dear :)
    seems like, i had have the almost-same story with u. being hurt by a playboy. very painful,kan?
    but,
    dun be too sad.time is always the best remedy for this kind of illness. n of course, with God's willingness too. :)

    ReplyDelete
  5. Amin.. its okay,, u 're one step nearer to a perfect one.. :)

    ReplyDelete
  6. mas sharini:ouh...ya? same story like me? it is so hurt,right? ouh..okayy...thanx! :)

    yaya flanella: ouh...okayy...thanx dear :)

    ReplyDelete