maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Saturday, April 09, 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute

as-salam kepada korang semua . . hari ini, cik Maera nak join satu contest ni setelah di tag oleh nadh zer ni iaitu
contest "adik-beradikku cute" ini . .



link contest ni : Fadhirul Ahmad "Contest Adik-Beradikku Yang Cute" 


gambar yang cik Maera nak share yang ini taw . .




ini gambar adik kandung cik Maera yang second last . .  adik cik Maera yang ni memang suka bergambar . . tapi sorry lahh ye . . gambar ni nampak kepala je . . masa ni dia tengak main cak cak dengan cik Maera  . .  hehe . .  adik lelaki ni nama dia Muhammad Izzuddin bin Kamaruzaman . .  cik Maera bagi nama ayah sekali,taw . . sje je . . jangan marah lak . .
masa main cak cak dengan dia masa kita orang dekat rumah lama . .  bukan rumah yang sekarang ye . .  rumag yang baru ni dekat je dengan sunway city Ipoh  . . dekat jugak dengan lost world of tambun tu . . kalau tak tahu tu,buat-buat je tahu ye . .


bytheway . . cik Maera terpanjang taip pulak dekat entry ini . . sorry sangat-sangat taw . .  cik Maera excited je nak cerita pasal adik cik Maera ni . . cute tak beliau?   hehe . .  

SIS SAYANG KAMU SANGAT-SANGAT TAW!   :)


Nak TAG 3 orang ni :

dan akhir sekali yang ini 




  

2 comments: