maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Friday, April 08, 2011

Jom Join BLOGLIST cik Maera . . jom . .jom lahh . . sape yang join tu, cik Maera sayang dia . . hehe . . sayang sebagai kawan lahh der . .

hey n as-salam kepada pembaca-pembaca blog orange ni . . ade yang jadi silent reader,kan?  tak pe lahh . . tak kisah pun . . apa yang penting nya korang baca blog orange yang buruk ni . .  hehe . . berbalik kepada tajuk kat atas tu, cik Maera nak invite kawan-kawan and sahabat-sahabat semua yang membaca atau tak membaca blog ni yang penting nya korang mesti kena ada blog,taw . .  cik Maera nak invite you all semua join bloglist BLOGLIST  cik Maera ni . . tak de limit rasanya . .  siapa yang join segmen ni , cik Maera letak je semua dekat BLOGLIST  cik Maera . . mesti tak de yang nak join,kan?  hurm . . tak pe lahh . .   bye bye

9 comments:

  1. @ Linda Rahim : thanx . . cik Maera akn letakkan anda kat dlm bloglist ye . . btw, have a nice day . . :)

    @ terataiflowerz : thanx awk . . cik Maera akan letakkan blog anda juga dlm bloglist cik Maera ye . . :)

    ReplyDelete
  2. @ Maya : cik Maera letakkan anda di bloglist ye . . btw,thanx dear :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Puteri.. nadh nak join.. nak.. nak.. tapi camne nak join tu? hehe

    ReplyDelete
  4. http://frameandlenses.blogspot.com/

    maaf silap tadi.. hhe.. tadaa.. ni dia.. ;)

    ReplyDelete
  5. @ Frame+Lenses : hehe . . kmu dah join dah pown . .haha . . :)

    @ ariph** : okay :)

    ReplyDelete