maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Sunday, April 10, 2011

Menjadi satu kesalahan yang BESAR ke kalau TAK NAK BERCINTA ?

As-salam dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog orange ni . .Hari ni cik Maera nak tanya pendapat you all semua ni . . Salah ke kalau cik Maera dah tak nak bercinta buat masa ni?  pening weyh  . .   yang si Jejaka tu plak jenis tak faham-faham bahasa . . didesaknya cik Maera ni . . ades . . lantak kau lahh weyh . . Jejaka yang ada kat dunia ni bukan kau seorang je weyh . . ade ramai lagi lahh weyh . . TOLONG LAH YE BAGI PENDAPAT TENTANG MASALAH YANG cik Maera HADAPI SEKARANG INI YE . .  sekian . .    spread love (trademark LJ yang cute tu)  xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo . . hehe  :)

13 comments:

  1. kan bercinte.....kne tanye iman
    jike tnye manusia semua mungkin ada silapnye

    ReplyDelete
  2. erm...xpayah bercinte nie...memenatkan jer...agipon bercinte nie xder faedahnyer...cukup sekadar berkawan....:)

    ReplyDelete
  3. @ Amy ler : betul tu . . :) ntah lahh weyh

    @ Chocolate Strawberry : kmu pun betul jugak weyh . . ntah lahh weyh :(

    ReplyDelete
  4. bagus jugak tu..muda lagi,tayah bercinta dulu. kalo nak bercinta pun biar bercinta kerana Allah jgn kerana nafsu..wahh gitu :)

    ReplyDelete
  5. cinta tu akan dtg dan pegi..jodoh lak dh ditentukan..so, bile tibe masenye akn dtg sendirinye cinta tu k...sometimes single is better....hihihi

    ReplyDelete
  6. ramai bg nasihat..bagus2.. :)

    ReplyDelete
  7. cinta kpd Allah & rasulnyer.. pastinya tak salah..

    ReplyDelete
  8. @ mabk.abu bakar : thanx weyh !

    ReplyDelete
  9. love only makes us confused "Love Is Blind"

    ReplyDelete
  10. tak cinta pn xpa..yg pentig tu syg ttp dihati bila dah sah jd pasangan hidup....

    ReplyDelete
  11. I suggest youu better you ask yourself . You ask yourself did you need love in your life ? For what you want love in your life ? For me , love is the most importance in my life . Without love I will feel lonely . Now i already have a true love , my life much better . I really love it ! :)

    ReplyDelete
  12. sy bercinta selepas berkahwin...yg bercinta sblm sblm tu, buang masa n duit je...huhuhu...

    ReplyDelete