maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Thursday, April 07, 2011

orang-orang yang Cik Maera nak jumpa sangat-sangat adalah . .


girl ni nama dia Fathiah . .  cik Maera panggil nama dia Tia . .  girl ni comel . . pipi dia ada dua lesung pipit . . comel je tengok . . dah lama tak jumpa dia . . nak dekat 2 tahun jugak lah tak jumpa Tia ni . . hope dapat jumpa Tia 1 day nanti . . who knows,right?  . .



orang yang kedua cik Maera nak jumpa sangat-sangat ialah girl ni . . ni kawan rapat sejak form 4 . .  last jumpa dia masa hari last spm tahun lepas . . i miss u friend . . nama girl ni Anizah . . dia ni memang jujur dan boleh dipercayai . . so great to have u in my life . . but now, this girl ada dekat cheras , kl . .  malas lahh nak pergi balik kampung (kg cik Maera kat kl ye) nak jumpa kamu . .hehe . .   sorry



seterusnya, cik Maera nak jumpa dari kiri :  Syafiqah, Nur Hajar dan Hidayah . .   diorang ni pun kawan-kawan cik Maera masa sekola  . .  miss u all .  nak jumpa korang sangat-sangat . .tapi sorang dah pegi berhijrah ke Langkawi . . sedih lahh x dapat jumpa dah . .



ni pula Ain Baizura a.k.a cik yayien . . blogger weyh . . kalau nak link, nanti lahh cik Maera bagi di entry lain . .hehe . .nak jumpa dia . . dia ni baik, sweet sangat dia dengan couple dia . . hehe . .  sayang kamu lahh yayien . .  :)



abaikan girl yang terlebih senyum kat belah kanan tu ye . . yang girl belah kiri tu nama dia Hizzati . .  girl ni comel sesangat n cute skali lahh . . kat luar skola, dia free hair . . hehe . . memang cun lahh gua cakap kat lu . .  hehe . .atie, miss u lahh . .   :)



dari kiri : Fatin Nurul Farhana, Narissa n mamat tu lupa lahh nama dia . . haha . .  len kali cik Maera cte pasal dia , okayy . .  



dari kiri: Fatin Nurul Farhana , Narissa , Annissa . .


sampai sini sahaja lahh entry kali  ni . . penat lahh menaip . . bye bye all   . .  spread love   xoxoxoxoxox

4 comments:

  1. hehe . . nak jugak jumpa kamu . . :) kte ade hadiah nak bagi kat kamu . . :)

    ReplyDelete
  2. kalau dah habis sekolah memang biasa lah rindu member..

    ReplyDelete