maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Sunday, April 03, 2011

Penyesalan....

hye all.today memang tak ada mood langsung..tak tahu kenapa..tak pernah jadi macam ni..semalam, si dia kena marah dengan maera lagi..kesian dia..tak buat ape-ape pun still kena marah..kenapa lahh semenjak dua menjak ini mood jadi entah papew je..maera dah minta maaf kat dia daripada malam tadi tapi dia still senyap then senyap je..tak tahu lahh nak buat ape dahh..tak kan sebab hal kecil tu kteorg nak break up...adess...macam budak-budak je...maera faham sangat-sangat lahh,dia mesti bengang sebab kena maki semalam...sorry Encik Zack (bukan nama sebenar)  maera tak sengaja lahh...tolong maafkan maera boleh tak?   hmmm....

2 comments: