maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Tuesday, April 12, 2011

Thanx all and Amaran kepada jejaka-jejaka di luar sana . .

hey and assalamualaikum  . . terima kasih kepada semua yang memberi pendapat mereka pada entry sebelum ini,taw . .  i really appreciate korang punya opinions . . and i betul-betul happy dengan respons daripada korang . . and for now, i still tak tahu nak buat ape sebab too complicated lahh soal cinta dan perasaan ni . .   kita kan tak boleh kecewakan oranglain . .takot-takot one day.ade oranglain akan kecewakan kita . . my mum cakap macam tu . . tapi my dad, diam je . .  and tak tunjukkan reaksi ape-ape . .  i know my dad marah . . so, i takkan cerita or cakap pasal or tentang cinta dekat depan dia . . and i takkan layan mama-mana lelaki yang lain macam lepas ni . .  selalunya memang tak layan pun ..  tetibe je ade call , text and sewaktu dengannya kat phone, acc.facebook , acc.tagged and so on . . kepada kaum lelaki ,enough lahh weyh . .  better cakap dengan perempuan tu depan-depan . . face to face je . . and terima je ape jawapan yang perempuan tu nak bagi . . just that ..  ini satu amaran ye . .  hehe  :)         btw, hidup ni memang sentiasa ada dugaan dan ujian ye . . dan dugaan-dugaan tersebut Allah bagi ke kita tak kira kita sesiapa pun . .  i nak capai kejayaan dalam kerjaya dahulu . . then, baru fikir tentang semua ni . . kalau ade orang nak hentam cik Maera  or papew lepas ni . . tak kisah lahh weyh . .  ni blog gua ! bukan blog lu !  okay . .  bye bye

3 comments: