maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Tuesday, April 05, 2011

why u always make me want to cry? . . .

ades . .tajuk entah ape-ape je kan . .ignore je tajuk tu . .tapi sebenarnya maera a.k.a  cik miera nak cerita sedikit tentang tu . .korang yang bercouple-couple ni, mesti pernah gaduh,kan? tipu lahh kalau tak pernah . .hihi . .semenjak dua menjak ni maera asyik nak cari pasal je dengan encik zack (bukan nama sebenar) supaya kitaorang bergaduh . . hehe . . jahat sungguh kan kalau dapat gf macam ni . .HAHAHAHA (gelak jahat)  . . bosan kot kalau tak gaduh-gaduh, tak touching-touching ni . .yang menjadi mangsa selalunya encik zack ni lahh . . penyabar betul mamat ni . . lepas ni, maera akan cuba untuk menghargai awak . . tak nak jadi macam sebelum ni . . last-last maera juga yang menangis sendiri . . ngeng betul la kan . . now, dia tengah memujuk lah tu . . berapa banyak entah text yang dia hantar . . kejap lagi nak tengok lah . . kang kalau dia sudah give up,habis lah mengigit jari je maera . .hehe . .okay lahh . . bersambung di entry akan datang . .bye bye

2 comments:

  1. miraa . tak baek buat encik zack mcm tu . ish3 . HAHA

    ReplyDelete
  2. haha . . lantak dia lahh . . kteorg skrg dah clash . . :)

    ReplyDelete