maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Tuesday, August 23, 2011

Fitnah tu dosa besar tahu tak !! lagi bagus kau bunuh orang . .

r
hey all . . . .

firstly, mesti korang nak tahu kenapa dah lama blog ni tak di update,kan?  bukan cik maera tak nak update. cuma masa tak mengizinkan untuk blog ni di update. sorry sangat-sangat taw. hari ni hope semua orang happy. harap-harap hari ni tak ada perkara-perkara yang menyakitkan hati macam sebelum-sebelum ni. tak sangka orang yang cik maera rapat fitnah cik maera bukan-bukan. [fine! kau punya mulut memang macam **** lahh minah.]  sape lahh lagi jadi mangsa kau lepas ni minah oii. hope kau bertaubatlah. bulan puasa ni orang memperbanyakkan amalan. bukan dok fitnah orang sesuka hati. harap muka cantik dengan make up tebal semua.  tapi perangai macam ape je. tension tol lah kenal dengan orang macam kau. hope kau berubah lah ye minah. cik maera dah maafkan semua kesalahan kau walaupun kau tak mintak maaf sekalipun.  lastly, raya nak dekat dah . .  tak sabar nak balik kampung jumpa saudara mara.   cheers!

1 comment:

  1. banyakkan bersabar yee . mulut orang kita mmg takbuleh nak tutup ..

    ReplyDelete