maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Tuesday, July 17, 2012

Goodbye awak...

semalam hari yang sangat menyedihkan. macam-macam perkara yang teruk berlaku. tapi semua dah terjadi. tak boleh nak buat ape. ego lelaki memang sangat tinggi. tak nak dengar penjelasan langsung. lantak awak lah. saya dah tak kisah ape-ape. zero. sejak first time awak buat hal, saya tak boleh terima awak.saya pura-pura senyum dan happy depan awak.. plastik je semua tu.. saya mengaku saya hipokrit. tapi saya tak tinggalkan awak sebab saya still nak bagi peluang kat awak. tapi ada awak kisah semua tu? tak pernah. dalam hal ni, kita berdua ada salah masing-masing. awak tak payah lah nak salahkan saya sorang. saya dah tak kisah kalau awak cakap awak berdendam dan bencikan saya. saya tak nak ada kaitan dengan awak pada kehidupan saya pada masa kini dan pada masa akan datang. bagi saya, cinta awak tu takde makna langsung. letak kat kaki boleh sepak macam bola je. kisah kita dah tamat. get lost !

No comments:

Post a Comment