maera ' s blog banner

create your own banner at www.mieraamyrakzz.blospot.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Friday, August 10, 2012

Suka.. Jatuh Cinta...

hye all...   blog ni pun dah jadi macam ape je. tuannya malas nak update...ha2...  hari ni cuma nak bagitahu yang saya jatuh cinta... hu2...tak tahu lah semenjak dua menjak ni saya rasa lain je bila melihat dia.. mungkin sebab saya suka dengan character dia, cara dia bawa diri berinteraksi dengan sesiapa,cara dia layan saya,everything lah tentang dia buat saya suka...tapi cinta tu tak mungkin rasanye...  malas dah untuk jatuh cinta...selalu menyakitkan je...kita rasa orang tu mungkin yang terbaik untuk kita, tapi akhirnya bukan...memang kecewa gila....rasa macam dipermainkan pun ada...tapi, saya dah bangkit semula dengan dorongan kawan-kawan yang ada disisi saya... thanx korang... sayang korang...di kesempatan ini saya nak mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada sesiapa yang mengenali diri saya....   xoxo

No comments:

Post a Comment